Foto's van de workshops "kantwinkeltje"

De vijfde groep: 14-02-2004

De route beschrijving klopte als een bus (hé Sjouwke en Tineke?). Maar allemaal op tijd aanwezig, begon al goed kreeg meteen cadeautjes van Henriëtte (zeep) en van Sjouwke (lief baby popje) terwijl ze niet wist dat ik een babywinkel heb.

 

Deze foto's geven weer wat de dames gepresteerd hebben, het was voor ons een geweldig leuke dag. De dames hebben het ook gezellig gehad, weekje babywinkel workshop? (lol)

Wij hebben met plezier deze workshops van het kantwinkeltje gegeven, maar TIJD VOOR IETS NIEUWS. Vandaar dat dit de laatste groep van het kantwinkeltje was. Van onze kant bedankt voor de gezellige dag, en we horen elkaar vast nog wel.

De vierde groep: 29-3-2003

 

Dit was de laatste groep van het seizoen, ook deze dames gingen er vol tegenaan. Bij deze groep zat een dame met een big shopper vol grappen en grollen, en dat werkte aanstekelijk bij de anderen en dat was dus lachen geblazen. Japke, bij deze vergeten doen wij je zeer zeker niet! Al met al een geslaagde dag.

De derde groep: 18-2-2003

 

Deze dames hadden er ook duidelijk zin in, gingen vol enthousiastme aan het werk. Aan het eind van de dag was iedereen dik tevreden. Van deze groep zijn zelfs 2 lid geworden van poppenhuisclub Oost-Groningen. Ondertussen bestaat deze club uit 12 leden,en zijn wij nood gedwongen te stoppen om nieuwe leden aan te nemen,daar de groep te groot wordt om bij elkaar thuis te komen

De tweede groep: 22-2-2003

 

De dames uit Urk waren helemaal voorbereidt .Wisten al wat de kleuren moesten worden, hadden van te voren dus goed nagedacht. Was een zeer geslaagde dag.

 

Janna heeft haar winkeltje donkerblauw met lichtblauw gemaakt en ingericht met Witte en blauwe kantjes, zeer smaakvol geworden prachtig Janna mijn complimenten. Ik hoop dat je er veel plezier aan mag beleven.

 

Yvonne bij het winkeltje van Lena, Dit winkeltje heeft een zeer luxueuse uitstraling, mede door Het kleurgebruik. Lena veel succes.

Yvonne's winkeltje helemaal in de kleuren van haar eigen interieur, Een zeer goede uitstraling heeft dit winkeltje. Yvonne ik weet dat je de smaak te pakken hebt, veel succes.

De eerste groep: 15-2-2003

 

Dames hard aan 't werk met het schilderen van het kantwinkeltje zodat het 'smiddags met alle leuke kantjes en bandjes ingericht kan worden.